Kernpunten NAH Werktraject

Het NAH Werktraject richt zich op:

  • Persoonlijk functioneren
  • Sociaal functioneren
  • Communicatie
  • Werkorganisatie
  • Werkomstandigheden

Praktijkverhalen NAH Werktraject

Begeleiding op mijn werk heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen in de toekomst heb.

Bij de start van de begeleiding was het vertrouwen in mezelf om ooit weer mijn werk te kunnen uitoefenen aardig richting het nulpunt gedaald. Een jaar geleden had ik door een val tijdens mijn vakantie letsel aan mijn hoofd opgelopen. Ik wilde dolgraag weer aan het werk maar ik merkte dat ik er moe van werd. Naarmate ik meer uren ging werken, bracht ik mijn vrije dagen slapend door om te herstellen en op te laden om maar een beetje aanwezig te kunnen zijn op mijn werk. Eenmaal op het werk merkte ik dat ik niet meer wist waar ik mee bezig was; ik vergat dingen en als een collega aan mijn bureau wat was komen vragen, dan kon ik het niet goed reproduceren. Ik raakte door de vermoeidheid en de verwarring over wat er met mij aan de hand was, behoorlijk van slag. Ik wilde vooral mijn werk goed doen, met name omdat mijn werkgever zich al die tijd, al een jaar lang, ruimhartig had opgesteld. Ik wilde daar ook wat voor terugdoen, maar het lukte gewoon niet. toen de begeleiding startte, was ik bereid om alles te doen wat men mij zou opdragen. Echter, het inzicht kwam vooral doordat ik eindelijk wist wat er met mij aan de hand was, waarom ik deed zoals ik deed. Men leerde mij mijn eigen grenzen aan te geven en gaf me tips over welke veranderingen ik kon toepassen om te kijken of ik mijn werk beter vol kon houden. Door het traject en de concrete aanwijzingen/handvatten ontdekte ik wat ik allemaal nog wel kan. Zonder de begeleiding was het me niet gelukt om mijn werk weer op te pakken.

Aanbod in heel Nederland

Wij bieden begeleiding op het werk aan in heel Nederland. 
 

Download brochure

 

LinkedIn

Volg onze ervaringsverhalen op LinkedIn 

LinkedIn

Contact

Heeft u vragen over het NAH Werktraject? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail