Kernpunten NAH Werktraject

Het NAH Werktraject richt zich op:

  • Persoonlijk functioneren
  • Sociaal functioneren
  • Communicatie
  • Werkorganisatie
  • Werkomstandigheden

Voor de bedrijfsarts

Voor de bedrijfsarts

Na hersenletsel is inzicht in de belastbaarheid van de werknemer bij terugkeer naar eigen werk of werkomgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Naast de zichtbare gevolgen van het letsel zijn er ook “niet zichtbare” gevolgen die juist bij terugkeer naar werk duidelijker worden. U kunt hierbij denken aan overzichtsproblematiek, zelfstandig plannen en organiseren van de werkzaamheden, verstoorde tijdsinschatting of verminderde concentratie in een drukke omgeving.

Specifieke kennis van NAH om in dit proces goed te kunnen ondersteunen is een waardevolle aanvulling. Daarbij staat maatwerk voorop, omdat iedere situatie met NAH specifiek is. In overleg met u als bedrijfsarts kunnen onze professionals van NAH herkenning en voorlichting bieden met betrekking tot NAH en de specifieke situatie van uw cliënt. Samen met de werknemer, werkgever en u gaan wij op zoek naar de mogelijkheden binnen de werkomgeving volgens een plan van aanpak en met ondersteunende adviezen voor optimaal functioneren met NAH.  

Wij bieden deze begeleiding in het kader van terugkeer naar eigen werk of werkomgeving. Lees voor meer informatie onze leaflet of neem contact op met onze medewerkers van kantoor. Zij kunnen u van verdere informatie voorzien.

Aanbod in heel Nederland

Wij bieden begeleiding op het werk aan in heel Nederland. 
 

Download brochure

 

LinkedIn

Volg onze ervaringsverhalen op LinkedIn 

LinkedIn

Contact

Heeft u vragen over het NAH Werktraject? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail