Kernpunten NAH Werktraject

Het NAH Werktraject richt zich op:

  • Persoonlijk functioneren
  • Sociaal functioneren
  • Communicatie
  • Werkorganisatie
  • Werkomstandigheden

Voor de werkgever

Voor de werkgever

Na een hersenletsel vraagt de terugkeer naar eigen werk of werkomgeving maatwerk. Inzicht in de belastbaarheid van de werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Omgevingsfactoren met veel “prikkels”  zoals bv. een werkplek waarbij veel mensen langs kunnen lopen, hebben invloed op het functioneren van uw werknemer.

De medewerker weet er vaak niet goed raad mee, kan het zelf niet goed benoemen en twijfelt enorm aan zichzelf. U, als leidinggevende en werkgever merkt dat de resultaten achter blijven bij de verwachting. Daarnaast geven collega’s aan te maken te hebben met ‘een andere persoon’ dan degene was voor het letsel zonder dat duidelijk is wat er nu precies aan de hand is. Ook de bedrijfsarts herkent de klachten niet altijd direct mede omdat deze uiteenlopend, soms onvoorspelbaar en soms ook “niet zichtbaar” zijn. 

Maatwerk in ondersteuning op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel met een plan van aanpak om inzicht te krijgen in de belastbaarheid en de benodigde werkomstandigheden cq aanpassingen hiervan is dan gewenst. In overleg met u en eventueel de bedrijfsarts kunnen onze professionals in NAH herkenning en erkenning van het letsel bieden naast voorlichting inzake Niet Aangeboren Hersenletsel in deze specifieke situatie van uw cliënt. Wij bieden deze begeleiding in het kader van terugkeer naar eigen werk of werkomgeving.

Wij bieden deze begeleiding in het kader van terugkeer naar eigen werk of werkomgeving. Lees voor meer informatie onze folder of neem contact op met onze medewerkers van kantoor. Zij kunnen u van verdere informatie voorzien.

Aanbod in heel Nederland

Wij bieden begeleiding op het werk aan in heel Nederland. 
 

Download brochure

 

LinkedIn

Volg onze ervaringsverhalen op LinkedIn 

LinkedIn

Contact

Heeft u vragen over het NAH Werktraject? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail