‘Wij zijn er voor mensen met hersenletsel’
Wie wij zijn

Wij zijn professionals in het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van leven en werken van mensen met hersenletsel. Dat doen wij in heel Nederland. Onze coaches worden voortdurend bijgeschoold en hebben een hoge mate van betrokkenheid. Persoonlijk contact en maatwerk staan bij ons voorop.

NAH_Werktraject_Gespecialiseerde_coaching_bij_terugkeer_naar_eigen_werk
Wat wij doen

Wij begrijpen wat hersenletsel betekent voor een werknemer die weer aan de slag wil. We komen naar de werkplek en brengen zijn of haar uitdagingen in kaart. Dat doen wij samen met de werknemer, de werkgever en de bedrijfsarts. Daarna gaan we er met elkaar voor zorgen dat de werknemer het beste uit zichzelf kan halen. Met praktische oplossingen, direct toepasbare adviezen en veel begrip brengen wij hem of haar stap voor stap dichter naar het doel: weer prettig aan het werk!

nah_illustratie_dienstverlening

Onderdeel van Professionals in NAH

NAH Werktraject is een onderdeel van Professionals in NAH. Deze landelijke organisatie is er voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten. Na het ontstaan van hersenletsel door een beroerte, een ongeluk of iets anders is het niet altijd vanzelfsprekend dat iemand de draad van het leven zomaar weer kan oppakken. Onze begeleiders komen bij de mensen thuis en bieden daar gespecialiseerde ondersteuning. Naast deze ambulante begeleiding aan huis coachen zij werknemers met hersenletsel bij de terugkeer naar hun werk. Hiervoor zijn zij specifiek opgeleid.  

Ervaringen uit de praktijk
Meer ervaringen
NAH Werktraject is beschikbaar in heel Nederland

Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons voorop. We kennen geen wachttijden en we werken in heel Nederland. 

nah_kaartje_werkgebied
0573 - 44 26 46
188