Verhalen uit de praktijk
Maarten
‘Het was erg prettig om met een NAH-coach te klankborden’

Gemeenteambtenaar Maarten maakte lange dagen toen hij werd getroffen door een zeldzame herseninfectie. Hij is er goed van hersteld, maar de onuitputtelijke energie van vroeger is hij kwijt. Samen met een NAH-coach zocht hij een andere manier van werken. ‘Ik doe nu weer een leuke, uitdagende klus’.

Lees verder
iStock-964271712_menno.jpg
‘Ik heb weer een leven naast mijn baan’

Menno was blij met zijn baan bij de belastingdienst in Apeldoorn, maar na elke werkdag was hij opgebrand. Door het hersenletsel dat hij op zijn zestiende had opgelopen, was zijn energie beperkt. Samen met een NAH-coach ontdekte hij hoe hij het anders kon aanpakken. 'Ik lééf weer!'

Lees verder
iStock-538618761_m.jpg
'Ik wil weer terugkomen op mijn oude niveau, maar op eigen kracht lukt dat niet.'

Toen ziekenverzorgende Bep een herseninfarct kreeg, kon ze ineens niet meer praten en slikken. Nu, anderhalf jaar later, is ze weer dertig uur per week aan het werk. ‘Zonder hulp van mijn collega’s en de NAH-coach was me dat niet zo snel gelukt.'

Lees verder
iStock-533578726_klein.jpg
'Dankzij nieuwe afspraken kan ik mijn werk weer doen'

Automatiseerder Fred leek opeens te veranderen. Hij werd werd onzeker en humeurig en kon soms hard tegen collega's uitvallen. Een beroerte van zeven jaar eerder bleek de oorzaak te zijn.

Lees verder
18230
"Hadden we dit maar eerder van onze collega geweten"

Evelien was een actieve jonge vrouw met veel energie, maar dat veranderde nadat zij haar hoofd hard tegen een deur had gestoten. Concentreren ging niet meer en aan het einde van een normale werkdag was ze doodop. De problemen hielden aan. Betekende dit het einde van haar loopbaan?

Lees verder
Op de reservebank door hersenletsel.. en dan?

Terugkeren naar eigen werk met hersenletsel is even zwaar als topsport. Onze gespecialiseerde coaching vergroot de kans op een succesvolle comeback enorm. Wij staan voor u klaar in heel Nederland.

0573 - 44 26 46
196