‘Samen met de NAH-coach bereik ik meer met een medewerker met hersenletsel’

Een werknemer die getroffen wordt door hersenletsel… en daarna weer aan de slag wil. De bedrijfsarts speelt een centrale rol in dit uitdagende proces. Onze coaches vormen dan een waardevolle aanvulling met hun gespecialiseerde kennis en ervaring.

Een extra paar ogen en oren voor de bedrijfsarts

Als een werknemer na het oplopen van hersenletsel het werk weer wil oppakken, is niet altijd duidelijk hoe het met zijn of haar belastbaarheid zit. Naast in het oog springende gevolgen van letsel zoals afasie, hoofdpijn en uitval van een arm en/of been, zijn er vaak ook minder opvallende gevolgen die juist op het werk voor problemen kunnen zorgen. Plannen, overzicht houden, omgaan met tijdsdruk, concentreren in een drukke omgeving, al deze en andere functies kunnen verstoord zijn. Doordat wij met onze specialistische kennis en ervaring naast de getroffen werknemer staan, hebben wij zicht op de onzichtbare gevolgen van het hersenletsel. Wij zijn graag de ogen en oren van de bedrijfsarts.

Wij delen graag onze specialistische kennis
Onze coaches hebben specifieke kennis van niet aangeboren hersenletsel die up to date wordt gehouden door scholing. Daarnaast hebben wij veel praktijkervaring in het begeleiden van mensen met hersenletsel. Hierdoor zijn wij een waardevolle aanvulling op de taken van de bedrijfsarts bij de terugkeer naar eigen werk van een medewerker met hersenletsel.

Profiteer van onze intensieve en deskundige coaching
Samen met de bedrijfsarts kunnen wij een trajectplan ontwikkelen. Maar daar blijft het niet bij. Voor een medewerker met hersenletsel is het vaak lastig om zelfstandig de aanwijzingen van de bedrijfsarts op te volgen. Door onze intensieve en deskundige coaching gaat dit veel beter en kan er meer resultaat worden geboekt. Uiteraard indien gewenst in overleg met overige betrokkenen als bedrijfsarts, arbodienst, praktijkondersteuner bedrijfsarts en revalidatiecentra.

Waarom bedrijfsartsen voor NAH Werktraject kiezen
  • Wij bieden gespecialiseerde coaching op het gebied van niet aangeboren hersenletsel
  • Wij bieden direct toepasbaar advies en praktische oplossingen
  • Wij werken landelijk en kunnen morgen beginnen
Neem contact op Download brochure
NAH Werktraject contact
Meer weten over NAH Werktraject?
Vrijblijvend adviesgesprek
Direct contact
Bel ons op 0573 - 44 26 46
maandag t/m vrijdag 9 - 17 uur
Stel uw vraag per e-mail
Gespecialiseerde coaching bij terugkeer naar eigen werk

Een infarct, ongeluk of ander hersenletsel, het kan een ieder overkomen! Zomaar opeens, out of the blue, is het leven veranderd. Ook in de werksituatie kunt u veranderingen ervaren zoals bv. een verminderde belastbaarheid. Daarnaast zal wet- en regelgeving als de Wet Verbetering Poortwachter ook andere verplichtingen vragen. Wij begrijpen wat hersenletsel voor u betekent. Wij richten ons daarbij bewust op de herkenning en erkenning van het letsel bij terugkeer naar eigen werk of werkomgeving (spoor 1).

Plezier in werk.jpg
De drie meest gestelde vragen
  • Professionals in NAH heeft sinds de start in 2005 ruimschoots ervaring in het begeleiden van mensen met NAH in de thuissituatie. Er werken ruim 325 begeleiders door heel Nederland voor Professionals in NAH. Er is een intern scholingsprogramma om ervoor te zorgen dat onze medewerkers voortdurend worden bijgeschoold op het gebied van hersenletsel en begeleiding. Tevens zet een aantal specifiek geschoolde begeleiders hun kennis en ervaring in voor het coachen van werknemers op de werkplek.

  • Alle coaches van het NAH Werktraject zijn op de hoogte van de Wet Verbetering Poortwachter.

  • We hebben geen wachttijden. Zodra de offerte is goedgekeurd door de werkgever kunnen wij de begeleiding op de werkplek starten.

Veelgestelde vragen
0573 - 44 26 46
194