Werken met hersenletsel? Neem een coach!

Het werk weer oppakken nadat u hersenletsel hebt opgelopen? Dat is even zwaar als topsport! Ga niet alleen worstelen, maar laat u bijstaan door een van onze gespecialiseerde coaches.

Hersenletsel verandert alles

Als een donderslag bij heldere hemel, zo heeft het hersenletsel u overvallen. Wat de oorzaak van het letsel ook geweest is, een ongeluk, een herseninfarct of iets anders, het leven is volkomen veranderd. Wat altijd als vanzelfsprekend ging, kost nu veel moeite. Hoofdpijn, vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen komen veel voor bij mensen met hersenletsel. Misschien hebt u meer moeite om deadlines te halen of vindt u het lastiger om overzicht te houden over uw werkzaamheden. Of is de werkplek te druk geworden? Het zijn allemaal problemen die het gevolg kunnen zijn van hersenletsel.

U staat er niet alleen voor!                         
Als u zich in deze situatie herkent, kan het fijn zijn om steun te krijgen van mensen die begrijpen wat er met u aan de hand is. Experts die de gevolgen van hersenletsel herkennen en erkennen. Het coachen van mensen met hersenletsel is ons vak en onze passie. Wij kunnen naast u staan. Met emotionele steun en met praktisch advies.

Informeer bij uw werkgever of bedrijfsarts
Blijf niet rondlopen met uw problemen, maar stap naar uw werkgever en bedrijfsarts. In gezamenlijk overleg willen wij u graag coachen. Samen maken we een succes van uw comeback!

Waarom kiezen werknemers voor NAH Werktraject?
  • Gespecialiseerde coaching
  • Herkenning en erkenning van hersenletsel
  • Direct toepasbare adviezen
  • Coaching op de werkplek
Neem contact op Download brochure
Direct contact
Bel ons op 0573 - 44 26 46
maandag t/m vrijdag 9 - 17 uur
Stel uw vraag per e-mail werk@nah.nl
Gespecialiseerde coaching bij terugkeer naar eigen werk

Een infarct, ongeluk of ander hersenletsel, het kan een ieder overkomen! Zomaar opeens, out of the blue, is het leven veranderd. Ook in de werksituatie kunt u veranderingen ervaren zoals bv. een verminderde belastbaarheid. Daarnaast zal wet- en regelgeving als de Wet Verbetering Poortwachter ook andere verplichtingen vragen. Wij begrijpen wat hersenletsel voor u betekent. Wij richten ons daarbij bewust op de herkenning en erkenning van het letsel bij terugkeer naar eigen werk of werkomgeving (spoor 1).

Plezier in werk.jpg
Ervaringen uit de praktijk
Meer ervaringen
De drie meest gestelde vragen
  • Wij kunnen u leren beter om te gaan met de gevolgen van hersenletsel. Bij iedereen pakken deze gevolgen anders uit. Samen zoeken we uit hoe het letsel u beïnvloedt in de uitvoering van uw werkzaamheden. Veel mensen vinden het fijn om hierover te kunnen praten met iemand met kennis en ervaring op het gebied van hersenletsel. Daarbij kunnen wij praktische oplossingen aandragen die ervoor zorgen dat u weer effectief en prettig aan het werk kunt.

  • Een NAH Werktraject bestaat uit maximaal twaalf uur coaching op de werkplek. Hoe de coaching er precies uitziet, verschilt per persoon. Een werktraject is altijd maatwerk! Tijdens de coaching gaat u samen met de coach uitzoeken wat de invloed van het hersenletsel is op uw functioneren. Het is fijn om dit met iemand te bespreken die u goed begrijpt en herkent wat er aan de hand is. De coach draagt adviezen en oplossingen aan die helpend zijn in uw functioneren. Als u dat op prijs stelt, kan de coach aan uw leidinggevende en naaste collega’s uitleg geven over de gevolgen van hersenletsel. Zie voor meer informatie ook onze pagina Werktraject.

  • Wij komen naar uw werkplek toe en daar vindt ook de coaching plaats. Uiteraard kunnen we ons afzonderen in een aparte ruimte op uw werk om een zo rustig mogelijk gesprek te hebben.

Veelgestelde vragen
0573 - 44 26 46
192